Søg
Close this search box.

Hjælp til repræsentanter

ER DU UDPEGET SOM REPRÆSENTANT FOR DASYS?

Bestyrelsen er vidende om, at det er et krævende arbejde og at sygeplejens synlighed afhænger af din indsats. Derfor vil vi gerne give dig nogle gode råd med på vejen.

Fem gode råd

  • Sæt dig godt ind i kommissoriet for opgaven.
  • Find ud af, hvor sygepleje er berettiget i patientpakken og udarbejd et sygeplejeoplæg hurtigst muligt, som både den nedsatte arbejdsgruppe og sundhedsstyrelsen kan forholde sig til.
  • Forhold dig aktivt til arbejdsprocessen og hele produktet. Bidrag hvor du kan og vent ikke, til du bliver spurgt.
  • Er der flere sygeplejerepræsentanter, så indgå aftaler omkring strategi og opgavefordeling.
  • Hent inspiration fra godkendte patientpakker, som har opnået et sygeplejefagligt fingeraftryk (fx patientpakken NSTEMI og stabil Angina Petcoris)

 

Sparring i processen
Bestyrelsen tilbyder sparring gennem processen og kan kontaktes via Mette Marie Kyed, Dansk Sygepleje Selskabs sekretariat på dasys@dasys.dk, hvorefter et af bestyrelsesmedlemmerne tager kontakt til dig.
For at både DASYS og dit faglige selskab kan følge med i processen, beder vi dig løbende at fremsende mødereferater og dine sygeplejefaglige input. Se desuden vores vejledning for repræsentanter her.

Indsendelse af notat
Afslutningsvis vil vi gerne opfordre dig til at indsende et notat (ca. 1 A4 side) om arbejdet i din repræsentation, som kan indgå i DASYS’ årsberetning.

Vi ønsker dig god arbejdslyst og ser frem til et spændende samarbejde.